بذر پیچک کدو

بذر پیچک کدو

9,800تومان
کد محصول: ex367
موجودی: تمام شد
مشاهده شده 8567 بار

گزینه های در دسترس

توضیحات محصول

پیچک کدو

گیاه پیچک کدو

گیاه پیچک کدو

جوانه زنی بذر پیچک کدو

مشخصات کلی پیچک کدو

پیچک کدو یک گیاه رونده چندساله است که رشد بسیار سریعی دارد. این گیاه همچنین با نام کوچینا گرندیس شناخته می‌شود. گیاه پیچک کدو در مناطق گرمسیر به خوبی رشد می‌کند و سرما را تا 6- درجه سانتی‌گراد تحمل می‌کند. در مناطق سردسیر یکساله است. پیچک کدو گل‌های ستاره‌ای شکل سفید بسیار زیبایی تولید می‌کند و به سرعت می‌تواند نرده‌ها یا حصارها را بپوشاند. میوه‌های این گیاه سبز رنگ هستند و بعد از رسیدن قرمز می‌شوند، درون میوه تعداد زیادی دانه وجود دارد. از برگ‌ها، ریشه و میوه گیاه پیچک کدو در طب سنتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. از میوه‌ها برای درمان جذام، تب، آسم، برونشیت و زردی استفاده می‌گردد. همچنین عصاره این گیاه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است و برای کاهش قند خون موثر می‌باشد، به همین دلیل برای بیماران دیابتی توصیه می‌شود. طعم میوه شبیه بیتر ملون است و در کشورهای آسیایی مانند هند و اندونزی، از میوه این گیاه در غذاها استفاده می‌گردد.

کاشت بذر پیچک کدو

بذر گیاه پیچک کدو را می‌توان به صورت مستقیم در زمین کاشت یا ابتدا نشا کرد و سپس نهال را به زمین منتقل نمود. در مناطق سرد بذرها را در بهار بعد از اتمام سرما بکارید. در مناطق گرم که زمستان‌های سردی ندارند، می‌توان پاییز هم بذر پیچک کدو را کاشت. بذر پیچک کدو را در یک گلدان حاوی خاک نرم دارای زهکشی خوب به عمق نیم سانتی‌متر بکارید. همچنین از مخلوط کمپوست و پیت ماس برای کاشت بذرها می‌توانید استفاده کنید. بعد از کاشت خاک را مرطوب کنید. گلدان را در یک مکان سایه-آفتاب قرار دهید. دمای مناسب برای جوانه‌زنی بذر پیچک کدو 22 تا 30 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. تا زمان جوانه زنی خاک را مرطوب نگه دارید. جوانه زنی بذر پیچک کدو 5 تا 10 روز طول می‌کشد. دو هفته بعد از جوانه‌زنی، می‌توانید نهال‌ها را به خارج از خانه منتقل کنید. یک مکان دارای آفتاب کامل و خاک دارای زهکشی خوب برای کاشت انتخاب نمایید. در صورتی که گیاه را در یک مکان سایه بکارید قادر به تولید میوه نخواهد بود. قبل از کاشت، خاک را با کمپوست یا کود مخلوط کنید. یک گودال 10 سانتی‌متری در خاک حفر کنید و نهال را در آن قرار دهید. فاصله بین نهال‌ها را 30 سانتی‌متر در نظر بگیرید. نهال پیچک کدو را در نزدیکی یک حصار، نرده و یا هر داربست دیگر قرار دهید تا بتواند از آن بالا رود. گیاه پیچک کدو نسبت به اسیدی یا قلیایی بودن خاک حساس نیست و در خاک‌های اسیدی، خنثی و قلیایی رشد می‌کند. این گیاه تا زمانی که نور و مواد مغذی کافی دریافت نماید بدون مشکل رشد می‌کند. پیچک کدو بعد از اینکه به خوبی در خاک تثبیت شد دیگر نیازی به کود ندارد. به طور منظم به گیاه آب دهید و خاک را مرطوب کنید. گیاه پیچک کدو در گلدان‌های بزرگ هم قابل کاشت است.

فاصله کاشت بین گیاهان: 30 سانتی‌متر

عمق کاشت بذر: 5 میلی‌متر

مدت زمان جوانه‌زنی: 5 تا 10 روز

دمای مناسب برای جوانه‌زنی: 22 تا 30 درجه سانتی‌گراد

نور: آفتاب کامل
دما: 22 تا 30 درجه سانتی‌گراد
خاک: دارای زهکشی خوب
آب: متوسط
مزیت: دارای خواص دارویی، گل‌های زیبا
منطقه: گرمسیر، معتدل، سردسیر

پیچک کدو در یک نگاه

نام علمی
Coccinia grandis
نام انگلیسی
Ivy gourd
نام فارسی
پیچک کدو
دوره رشد تا بلوغدرباره دوره رشد تا بلوغ
مقدار زمانی که از کاشت بذر تا برداشت محصول طول می‌کشد.
ـــــــــــــــ
دوره زندگیدرباره دوره زندگی
گیاهان به صورت یک ساله (یک فصل رشد) یا چندساله (گیاهان دایمی یا درختان) رشد می‌کنند. همچنین برخی گیاهان برای بلوغ به دو سال زمان نیاز دارند.
چندساله
وضعیت هیبریددرباره وضعیت هیبرید
هیبرید: بذرهای این دسته نتیجه تلاقی دو یا چند خط پدری و مادری هستند. معمولا برای افزایش عملکرد و بهبود صفات هیبرید صورت می‌گیرد. گرده افشانی باز: یا غیر هیبرید که توانایی بازتولید خود را دارند و صفات تقریبا پایداری در نسل‌های بعدی خواهد داشت. موروثی: در این نوع بذرها خلوص ژنتیکی بسیار بالاست. بذرهای موروثی باید بیش از 50 سال در خود تکثیر شوند تا خلوص و پایداری صفات بالایی بدست آید
گرده‌افشانی باز
ویژگی‌ها
اسلایدر اضافی: محصولی برای نمایش وجود ندارد!